Archive for July, 2002

Posted in Life always Began on July 12, 2002 by duwenk

Hope u can help me.. hehe.. sowi la bahasa kat sini kurang menyenangkan diri nko.. hehe.. aku pun baru belajar ..dan kalo salah silap tu tegur la. aku pun guna sistem yakin-rujuk je sekrang ni.. tak dak tok guru nak bimbing aku.. aku harap kawan2 aku la bley jadi guru kepada aku.

Nak guna template ni le susahnye.. dan aku nak daftar lycos.. mudah utk kawan2 kasi komen.. cume aku nak park address dia aku tak pandai.. buka je ruangan tu terus aku blank.. adus. nko tulun aku le..

Aku pun tgh tunggu result utk exam aku ni.. sambil2 tu nko doakan aku deh.. arap2 aku bley terus naik.. aku cukup risau sangat ni. erhehhe.. ok bye.. take care.. and salam kat sume kawan2 nko tu.. bye

Advertisements

Posted in Life always Began on July 5, 2002 by duwenk

In holidays, im make a many plans and programs but now i can’t be a start coz i have a problems. Fuhhhh !! What a problems mc? I have’t not idea…

yesterday we (i n roomate) join to hard Rock Cafe In Cairo… just for relaes … And i both something at that place.. One T-Shirt Hard Rock.. Dam’it.. I think Hard Rock Cafe at here different with any country. In Bangkok, Kuala Lumpur and another country.

S**t.. Im very angry coz it. This T-shirt i think not Original.. fuhh… Ugi 60 pound… Tak pe la.. next time im swear i never go that place.. Damn…

Insya-Allah in sunday i wanna go to Hussain ,.. just 4 Round and buy what i want it.. and find a New book’s about islamic society and ‘Jubah’ to present my Papa-mama. OOoO i must quickly b’coz at 8 July my Uncle come back to Malaysia.. i have a 2 day’s only…

Stay n Looking for programers -it’s me- ha ha ha , hope succes and….. and what?? to be continue… gtg