Hope u can help me.. hehe.. sowi la bahasa kat sini kurang menyenangkan diri nko.. hehe.. aku pun baru belajar ..dan kalo salah silap tu tegur la. aku pun guna sistem yakin-rujuk je sekrang ni.. tak dak tok guru nak bimbing aku.. aku harap kawan2 aku la bley jadi guru kepada aku.

Nak guna template ni le susahnye.. dan aku nak daftar lycos.. mudah utk kawan2 kasi komen.. cume aku nak park address dia aku tak pandai.. buka je ruangan tu terus aku blank.. adus. nko tulun aku le..

Aku pun tgh tunggu result utk exam aku ni.. sambil2 tu nko doakan aku deh.. arap2 aku bley terus naik.. aku cukup risau sangat ni. erhehhe.. ok bye.. take care.. and salam kat sume kawan2 nko tu.. bye

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: