Selamat Hari Raya buat semua yang kenal aku mahu pun x kenal.. Syawal pun dah jelma.. dan Ramadhan pula telah meninggalkan kita.. sedih gak la.. hope berkesempatan skali lagi jumpa dia..

Pagi Raya; sensitif betul time tu. Mane taknye, pakai baju raya (walaupun yang 3thn lepas) masih teringat bahang beraya kat kampung. lepas solat raya bermaafan semua orang kampung dan balik beraya ngan Ayahda dan bonda tercinta seterusnya ngan adik beradik..

Tapi kat sini hanya bley emigine je.. hanya harapan dan doa je bley temankan emosi aku time tu.. tgk kengkawan semua kontrol kesayuan masing-masing. fuh.. sedih ma..Lepas je semalam raya saling bersalaman dan terus celapak ke Rumah jamuan pertama.. N kelam kabut balik nak buat persiapan open house umah aku plak.. fuh.. Alhamdulillah banyak gak sambutan.. eid mubarak pada semua.. kullu 3am we entum bikhair.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: