Buhsan

Close-Up

Hari ada muktamar Sanawi PMRAM. huh.. Memang semalam aku ada plan nak join skali. Tapi pk pk balik kalau masuk pun camtu je. Tak ada apa sangat yang dibincangkan. Macam tahun-tahun lepas gak. Kebetulan plak kerongkong ni kurang sihat. Asyik gatal-gatal nak batuk jek. Kena cari ubat nampak gaya.

Family aku dah balik. Baru ni aku call diorang tak ada kat umah. Aku call sepupu aku. Rupa-rupanya diorang pegi Indonesia. Hampes tak cakap kat aku. Diorang pegi sebab adik aku pernah apply belajar kat sana. Aku pun tak pasti dia belajar kat mane. Nanti aku tanya lain kali.

Kakak aku yang di Indonesia kirim msg. Dia ada bagi buku dua tiga buah. Entah judulnya aku pun tak tahu. NI baru aku nak call mak aku. Kot2 nanti ada orang nak meh sini bley kim. Ermm. entah apa aku nak cakap pun tak tahu.. hahha.. sambil2 conteng2 kosong jek.

Cerita Hari ini

+Kerajaan Israel telahpun siap membina benteng-benteng permisahan antara kedua negara Israel-Palestin.

+Librya masih lagi dalam keadaan dharurat pertempuran antara pihak kerajaan dan pemberontak

+Pihak akhbar Ahram masih lagi mengadili pemilihan setia-usaha penerbitan baru.

+President Bush;” Bagaimana untuk mengatasi masalah di Iraq dan menangkap Saddam Hussien”.

+Gerak Kerja mencari bekas president Iraq masih di teruskan.

Sekian… Berita Minda Hari ini.. hheheh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: