Aku pUn tak Tahu

Ke Mana Menyepi~%%~~~

Dahlama aku tak OL. Agaknya hampir sebulan. InbOx aku penuh. Nak kena delete satu satu.. Wahhh.. penat siot. Dah la time ni pun aku budjet just 3O Minute. Nak sempat ke tak. Sambil-sambil drop sikit sebanyak dalam weblog ni. Kawan-kawan dah mengeluh lama tak update. Dah tak ada orang nak jenguk.

Aku serba salah. Banyak sangat kerja sejak kebelakangan ni. Sana-sini kena kontrol. Akhir-akhir ni plak kena aktif buat Buletin untuk gengsi ISEKIkatan Setia Kawan Cairo. Dalam bulan ni saja kena berkerah utk dua edisi. Pertama Ogos dan akan Edisi Mega :Kemerdekaan.

Dalam waktu ni juga, x-housemate aku minta kebenaran buat kenduri kawin di rumah aku.. Penat.. Takpe la.. Siapa lagi kalau kita tak anggap kawan itu adik-beradik kat sini. Dan lusa best-friend aku nak balik Malaysia. Terkejut berut buat keputusan dalam masa seminggu. Hilang seminggu.. timbul2 jek cakap nak balik Malaysia. Nampak gaya kena tukar planing baru plak la.

Time cam ni la ingat kawan2 lama. Tapi diorang semua dah balik. Dah gred. Aku je blom. Result plak.. ermm Alhamdulillah.. Berkat doa-doa kawan2 la bley aku bersyukur sebegini..

Dah nak balik. Esok kena prepare buku-buku nak kirim kepada kawan aku tu. Entah bila plak dia nak datang sini. Katanya perkara penting nak balik.. KAHWIN gak.. hahaha… “Nko plak bila?” ramai gak yang bertanya. Malas nak pikir. Ushar-ushar balik aku ni.. lakhai.. sapa la aku ni.. kekekk

Paichowan Cairo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: