selamat datang!!!

Selamat datang untuk junior2 baru kat mesir…

Entah ape aku nak tulis ari ni pun tak tahu.. dua tiga ari ni buhsan jek duk dalam umah.. esok lusa orait la sket.. sebab ada banyak program nak isi.. kalo sblm ni ada gak la program2 yang diorang buat.. alhamdulillah sempat gak aku nak join..

Esok ada konvesyen politik melayu, ekonomi and pendidikan. Program ni di taja oleh JPM kaherah. ERrm… tak daftar pun.. tapi ada orang2 embessy cakap pergi je. nanti daftar kat sana.. harap2 esok tak kena reject la..

Habis program ni nak kena main bola plak. Bola sepak Futsal JPMK. Team aku duk dalam group C. Dengarnya group C power2 gak.. tensen2 .. dah la aku ni bukan *Star* pun main bola.. Boleh la.. Team aku amik name Asab. Mean.. Tebu.. hahah.. nak tergelak gak sebab buh name tu.. tapi takpe la.. sekodar jek kitaorang main..

Nanti ada perjumpaan dengan orang atasan Embessy.. Katanya pasal group ISEK (Ikatan Setia Kawan) yang kitaorang wujudkan.. lakhai.. nak jawab ape nanti.. Tapi seblum ni dah jumpa salah sorang dari mereka. Cik Ramlan name dia.. Dulu dia di bahagian Iraq. Kota Baghdad.. tapi tahun ni dah kena pindah kat sini..

Pasal student.. selamat datang la pada budak2 baru tu.. semoga sentiasa mendapat ketenangan dan kesabaran dalam merentasi medan perjuangan di sini.. Ahlan Wa Sahlan… Shalom

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: