"Huk Alos"

Last minute baru nak nulis entry.Maghrib dah masuk. Aku Buhsan ghatek duk umah. Tadi pun masuk upload picture baru. wat Banner baru. Dulu banner budak kecik..Ni dah besar kat Middeast.

Tengah duk punggah sana sini, sementara tunggu Bola Argentina Vs Brazil Kul 2.30 am kat sini, dapat la satu ide nak bentangkan Forum utk sesi lepas exam ni.. Muahhah:)) Nampak gempak sangat. Forum Tuhh!! cam Nadwah.. Ala utk geng aku je.. Nak invite orang lain pun segan sangat.. Sebab susah orang nak paham ngan budak2 Low Profile ni.

Semalam, Memang Celaka, Bangsat, Lahanat Abiz, voice maki-hamun dalam kamus bibir ni. Mana tak barannya.. Celaka Tujuh Keturunan.. Bukan main bola tuh.. Pelakon cam Jemcerry belum tentu bleh menang dalam AIM.

Tapi tgk rekod semlam.. Memang boleh menang AIM. Tapi sifat-sifat kepondanan dan kekejian dan kebangsatan tetap tergelar selepas Hatrik dalam Panelty.

Pelakon antarabangsa, bertaraf global pasca attack tak boleh bolos. Memang pondan la Ronaldo. Celaka tahap empat kali Selasa tak abiz lagi dia..

Apa aku tulisni???.. Memang otak aku tak puas pikir lagi ni bab semalam. Camne 3 kali dapat Panelty… Pengadil?? Defende?? Pelakon??? or Emosi aku yang dah babas dari pejal sentimental??

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: