"Coming Home"

Pegi balik.. Balik pusing sana sini.. Turning kiri kanan.. Kosong jak.. Cam Kelam kabut dua tiga hari ni. Kelmarin last Exam. Gegas balik Cairo. Malam tadi gi airpot. Memba balik sorang. Dah berlepas ke Euro 5 orang. Sorang ke France dan 4 orang ke London.

“Wez! DWan! Tak Mau Ke UK ka? Jom Join skali”. Tuh soklan 2 bulan lepas. Time tu memang manusia sini pakat sibuk pasal nak exam. Aku pulak time tu sibuk gak nak cari bahan2 kuliah untuk esei2 yang bercambah.

Seminggu seblum tu.“…Woi!! Tak balik ka? Ada Asigment 2/3 subjek. Prof. nak kita siap 2 minggu…” Massage aku terima dari x-housemate. Time tu la plak Mak+Bapak aku call suh balik after exam ni.

Semalam dah selamat diorang masuk dalam bording MALTA untuk penerbangan ke France. Ramai la plak malam tuh.. Riuh rendah kat airport. Ada yang nak balik kampung (MALAYSIA). Ada plak separuh lagi berkelompok nak ke EUROP. Rasa-rasanya ada gak dua tiga orang nak ke Portugal tengok bola. “Takpa la derang banyak pitiz” Ada juga suara-suara sumbang kat telinga ni..

Tadi plak.. bangun jek tidur.. Rasa cam ada gam jek Hidung aku ni.. hhahha.. Memang la.. Dah berhingus pun.. Tubuh cam suam-suam Dhuha.. Tak sedap tubuh la plak.. “Ah apa nak kisah”.. Cepat2 siap2 sebab ada janji ngan memba nak Booking Ticket flight balik nanti.

Dah jumpa tadi. Aku malas nak confirm date. Banyak sebab tak mau confirm.. Pertama: pasal result al-Quran tak tentu lagi.. Kedua: lak. Nak cari time yang betul2 clear utk penerbangan aku agar nampak blues Muahhahhaha..

Hem.. Lusa..Bapak Saudara belah Bapak aku plak nak balik. Dia call tadi suh pegi. Esok sibuk nak kena prepare utk dia plak.. Kalau tak pun.. Biar kawan2 dia dah la.. Yang penting esok dia buat laksa.. Hahhaha.. Bleh aa makan Free umah dia besok..

Esok lusa, Tulat, tubing tuling.. entah apa akan aku sibuk plak.. Banyak benda lagi nak kena pikir,.. nak kena susun.. nak kena lepaskan bagi semuanya langsai sebelum aku blah dari Tanah Kinanah ini buat sementara waktu..

Aku nak tulis lagi lepas ni…..

Advertisements

3 Responses to “"Coming Home"”

  1. Anonymous Says:

    I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Double walled heating oil tanks

  2. Anonymous Says:

    Looking for information and found it at this great site… »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: