gig this sunday [Freedom MusicFest 2009]

This gigs for indiependent Lable..

– Dua tiga hari kucing berlari
– Mana nak sama si kumbang bersendiri
– Dua tiga hari kucing bernyanyi
– berdansa bersama digigs ahad nanti

Hahahha… Bodoh.. Gigs je pun..
Ala.. bukan clubin.. minom dan mabok sane sini..
Gig pun ape kurang nya.. joget, dansa, skan sampai tak ingat dunia.. Tgk geng moshers lagi la…
Derang takde la merapu, just layan music. Jiwa derang. Lagila yang gila ‘tunggang’. Music just utk layan kapla derang.. HuHh..
Gig utk budak bawah umor? Hahhh.. Mane ade la..
Club under 18 takleh masok.. sbb tu bdk2 layan gigs..
mcm2 persepsi orang.. Tapi ramai jeh budak2 gigs dulu, bile dah lps ‘umor’, da tak layan gigs.. CLUBIN plak.. kan..

Bodoh!!

Ye la.. dunia kan dah maju..

Bodoh!!

Ape nak kisah….

Bodoh!!

Wateva…. Suke ati korang la.. gigs Ahad ni bukan cam biasa2.. Nak promo lebih2 pun tak tau la.. Entah berapa ramai yang datang pun tak tau..

“Organizer tak takot ke??”
“asal?”
“3, 4hb kan indiefest?”
“HoHh…..”

“Tak sekadar gigs… Ada teater, Indiependent poem, Filem pendek dan beberapa anjuran komuniti bebas.. Selainnya.. list name2 band yang wat performance.. Agaknya.. sume tuh dah jadi hamba duit??”

“Tau2 jeh ko neh.. nak tuduh orang hamba duit”…

“Ala.. dah famous,demand lebih la.. nak pinjam masa n suara derang ingat free ke?? ”

“Kan freedom music fest?”

“Abistuh,, asal lak organizer minta duit??”

“Bisness… ”

“..Hohh…”

“Pre-sale 20+ (cd demo GGK – tu pun klo beli ngan aku)”

“ada harga lain??”

“kat door nanti RM 25 la.. witout cd”

“hoh….”

“Hahh.. nak call aku arrr”…

“ahahha.. Okehh”….

duwenk
Taman Melawati (Umah Bedot –)

Advertisements

7 Responses to “gig this sunday [Freedom MusicFest 2009]”

  1. layan doe GGK…serius..hahaha

  2. ------------- Says:

    d0wh..
    ni keluhan ketidakpuasan kegeraman ke ape?
    or ajakan g gig? (w0ndering…..)

  3. layan layan gak.. tapi smlm GGK cam silap masuk REBAN.. hahah.. Dak2 hardcore n metal banyak.. tapi ok gak la.. janji tight.. hahha.. tapi 2 lagu.. takleh blah organizer.. hemm.. niwey.. tenkiu la kat korang n sape2 yg surpot smlm.. huhh…

    GSM bile lagi??? hahaha

  4. Mane2 jeh bolehh.. hahh..

  5. ------------------- Says:

    ermmm
    ye ke?

    wondering lagi…

  6. hahahha…tula pasal, kire cam rare gile arr ade GGK smlm, sbb tuh crowd tak rmi tapi time hardcore ngn metal jerk tetibe ramai…ntah ape2 ntah…
    hahahahha
    GSM men cover kat umah sude…hahaha
    “kamilah geng gemuk keji, geng gemuk keji….3org budak gmok…hahaha”

  7. xajak saye ponnnn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: